Betaalmethoden

Veilig betalen via MultiSafepy

Je kunt bij al onze webshops kiezen uit verschillende betaalmethoden. Bij alle betaalmethoden berekenen wij GEEN extra kosten!


De gemakkelijkste manier om online te betalen is met iDEAL. Wij maken gebruik van de iDEAL diensten van MultiSafepay.

Klarna - bibastore
Met Klarna betaal je achteraf. Na je bestelling ontvang je van Klarna een e-mail met betaalinstructies. Je betaalt nadat je je bestelling hebt ontvangen. Klarna voert een geautomatiseerde gegevenscontrole uit, ben je bijvoorbeeld jonger dan 18 jaar dan mag je helaas niet met Klarna afrekenen. Klarna hanteert een strikt privacybeleid. Wordt je verzoek niet goedgekeurd door Klarna dan kun je natuurlijk met een van de andere betaalmethodes je bestelling betalen. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna Klantenservice opnemen. Bij het gebruik van de Klarna betaalmethode ga je akkoord met de Betalings Voorwaarden van Klarna.

Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik van Klarna.
Voor meer informatie kun je hier de Klarna Algemene Voorwaarden lezen.


Bij overschrijven maak je zelf het bedrag van de bestelling over. Alle gegevens hiervoor staan in de bevestigings e-mail die je na de bestelling ontvangt. Zodra we de betaling ontvangen hebben versturen we de bestelling. Let op dat bij overschrijven het soms 1 tot 3 dagen kan duren voordat het bedrag op onze rekeing is overgeboekt.


Bancontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. U kunt direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.


PayPal is een veilige manier om online te betalen.  PayPal is bovendien een snellere manier om je online aankopen te betalen. ‘t Juffie krijgt je bankgegevens niet te zien. Je hebt wel een PayPal-rekening nodig.

© ’t Juffie